Коучинг в ситуации на преход


Чрез коучинг за справяне с предизвикателствата на преходния етап ще ви подкрепя да изградите разбиране за очакваната нова роля и да откриете механизмите, които могат да попречат на изпълнението й. Със собствено темпо ще „опитомите“ непознатото и ще го превърнете в новата си зона на комфорт.  И тогава за вас промяната ще бъде не стрес и съпротиви, а игра и учене.

Какви са стъпките?

Ако не сте съвсем сигурни дали коучингът е добро решение за вас, свържете се с мен, за да проведем ДЕМО СЕСИЯ-КОМПЛИМЕНТ. На нея ще изясним вашата заявка и очаквания. Ще прецените дали се чувствате комфортно с мен като коуч и дали можем да работим заедно. Ще проведем кракът коучинг разговор и ще отговоря на въпросите, които имате. Тази първа среща не ви задължава да продължите процеса. Имате лично преживяване и свободата да направите своя избор.

Ако решите да развивате себе си чрез коучинг с мен като ваш коуч, ще се срещаме регулярно за:

  • договорения брой сесии според заявката, продължителността и интензивността, определени съвместно с вас като клиент
  • и за финална среща за затваряне на процеса и оценка на постигнатото, за да продължите самостоятелно и уверено житейския си и професионален път

Коучинг сесиите се провеждат по предварителна договорка в удобно време за вас като клиенти и за мен като коуч. Възможно е и да работим дистанционно, в случай, че това е предпочитанието ви или отсъствате от града.

Какво казват клиентите?


Преместването ми в чужда държава и промяната в кариерното ми развитие беше за мен изключително стресово преживяване. Всеотдайността на Гергана по време на коучинг сесиите ми помогна да се справя с големи трудности, които ми изглеждаха непреодолими, както и с дребни предизвикателства, с които се сблъсквах ежедневно.


Мениджър Ключови клиенти
  • сектор Услуги